Utleie av seter

Setra på Bete ligger i naturskjønne omgivelser, ved tregrensa ca. 930 moh. Fra Bete kan du på en klar dag se Rondane i vest og går du rett øst vil du komme til Femunden. Området gir fantastiske muligheter for turer både til fots og på ski.

Bete har totalt 6 soveplasser. Strøm til belysning går via solcellepanel, kokeplater med gass, kildevann fra brønn og utedo med utsikt til Rondane. Levestandarden her er som den skal være, «back to basic». Bare stillheten her er verdt turen!

Vi leier ut setra via Inatur.  For mer informasjon og booking, trykk her. Ønsker du å se flere bilder fra setra? Trykk her.

Utleie av kajakk

Hva med en ekspedisjon på Femunden denne sommeren? Eller en ettermiddagstur i Brya? Vi har ti kajakker med henger til leie. Enten du har lyst å prøve kajakk alene eller om dere er en gjeng som skal på gutte- eller jentetur, så har dere mulighet til å leie kajakker med årer og flytevest hos oss.

Utleie av hytte

Hytta «Bakkebo» ligger lett tilgjengelig ved fylkesvei 665 på vestsiden av Finnstadsjøen i Brydalen. Hytta er liten, men veldig intim og koselig. «Bakkebo» er et perfekt utganspunkt for jakt- og fisketurer. Fiske på Finnstadsjøen forgår hele året. Isfiske etter røye på vinteren er godt, og i sommerhalvåret er det godt fiske etter ørret og røye både i Finnstadsjøen og elvene Brya og Finnstadåa, som igjen er en del av Unsetåa. Tørrfluefiske etter brunørret i Brya, Finnstadåa og Unsetåa kan være en spennende opplevelse. Sommerfiske i Finnstadsjøen forgår i hovedsak med sluk eller mark, og det er mulighet til å låne en robåt hvis man leier «Bakkebo». En padletur i kajakk på Finnstadsjøen gir ro i sjelen, kajakk kan du leie hos oss hvis du ønsker det. Levestandarden her er som den skal være, «back to basic».

Vi leier ut hytta via Inatur. For mer informasjon og booking, trykk her.

FUNFACT FRA LIVET I KUBEN

GODT STELL I VINTERMÅNEDENE

Når vinteren kommer og biene går til ro, har birøkteren gitt biene litt mindre plass i kuben, slik at de ikke har for mye rom å varme opp. De får også sukkerlake som de kan leve på gjennom vinteren.